За нас

Идеята зад проекта

Историята зад проекта

Ние сме различна агенция за намиране на работа! Ние не смятаме единствено работодателите за наши клиенти. Ние не им продаваме работна ръка!

Нашата цел е да помогнем на тези, които търсят и тези, които предлагат работа да се срещнат и да и открият своята нова добра възможност за развитие… 

Знаем, че много от най-обещаващите кадри отдавна изтичат зад граница. Но знаем и, че много от тях търсят своя път обратно към България. Ние ги срещаме точно с онези успешни работодатели, които не успяват да намерят не просто квалифицирани кадри, а такива, които са възприели европейските стандарти за бизнес етика и работна култура.

Ние предлагаме равни възможности и за онези, които нямат опит в чужбина, но не им липсват амбиция, умения  и желание за развитие в мулти-културна среда и придобиване на опит в международно признати компании.

Нашата цел е да върнем българите в България, да им предложим работа, която заслужават, а те да дадат всичко от себе се, за да постигнат своя успех и да го превърнат в успех за България!

 Останалото зависи от Вас!

licenz