Идеята зад проекта

„Добра работа – добър живот – щастливи хора!”

ОБЩАТА МЕЧТА ЗА УСПЕХ
Всяко начало започва с една мечта…Да, мечтите дават крила, но някой трябва да начертае и да извърви пътя, който води до тях!
Дали ще чертаете или прокарвате път – едно е сигурно: пътят е по-лек, когато до Вас върви човек, който гледа в същата посока и Ви подкрепя.

Затова ние НЕ продаваме работна ръка.
Ние Ви срещаме с най-подходящите възможности – точният служител, които ще Ви приближи към целите на компанията Ви или идеалната среда за Вашето кариерно развитие.

ТРЪНЛИВИЯТ ПЪТ
Ние избираме да работим с компании, които се отличават с висока бизнес етика, социална ангажираност и чието име е марка за успех.
Но за да могат да предлагат най-доброто те имат нужда от най-доброто. А именно служители с висока работна култура, амбициозни и ориентирани към постигане на резултати, чиито умения и личностни качества се простират отвъд познанията по чужд език и дипломата за завършено образование.
Често мулти-културната работна среда вместо среда за развитие и консолидиране на идеи се превръща в сериозно предизвикателство за целия екип. Именно затова са толкова ценни онези хора, които имат досег до различни култури и умеят да ценят, да бъдат толерантни и да се адаптират лесно към нова културна обстановка.

Но остава най-важният въпрос – къде са тези специални кандидати и тези мечтани работодатели?

Всички сме наясно, че болшинството от най-надеждните и обещаващи кадри търсят реализация и развитие в чужбина. Много се е изговорило за мотивите им, но има един безспорен момент. Колкото си по-далеч от родината, толкова по-близка на сърцето ти става тя. А какво да кажат онези хора, които оставят децата и семействата си в България с надежда да им осигурят по-добър живот и прилично бъдеще от чужбина?
Всеки от тях е бил изправен поне веднъж пред този избор: „Да бъда до семейството си и да се борим заедно в България или да замина, но пък да им подсигуря по-добър живот?…”

ПЪТЯТ КЪМ ДОМА
Има и друг безспорен факт. Все повече чуждестранни компании стъпват на българския пазар заедно със своите утвърдени еверопейски стандарти на работа, заплащане и възможности за професионалното развитие и социални придобивки.
Да, тези фирми не са на всяка крачка, но са достъпни точно за онези хора с напредничаво мислене, гъвкаво и отворено към нови предизвикателства съзнание, които живеят пръснати из целия свят. Те вече могат да намерят и тук в България такава професионална реализация, каквато получават и в чужбина, да си подсигурят висок стандарт на живот и най-вече – да се потопят във всичко, което им е било така близко на сърце и толкова далеч в същото време…Да се върнат у дома!

А ние имаме какво да им предложим!…

Останалото зависи от Вас!